Installatiehandleiding: CalAmp TTU 720 en CalAmp TTU 730 in Wagenpark

This is a printed page that might be out of date. To read the most up-to-date help content, visit https://device-help.verizonconnect.com.

Vaardigheidsniveau: Beginner

De installatie kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd, ongeacht welke ervaring iemand heeft.

Geschatte installatietijd: 10-20 minuten

Dit artikel geeft weer hoe de niet-aangedreven volgsystemen in bedrijfsmiddelen, CalAmp TTU 720 en CalAmp TTU 730, geïnstalleerd moeten worden.

Het bevat:

Voorbereiding voor de installatie

Voordat u het apparaat installeert, moet u een paar dingen doen voor een soepel installatieproces.

Controleer de inhoud van de doos

U moet de volgende dingen ontvangen hebben:

• CalAmp 720 OF CalAmp 730
  • 4 schroeven
  • 4 platte sluitringen
  • 4 borgmoeren
  • Activeringsmagneet

Maak uw wagenpark klaar

We raden aan om het apparaat buiten in een gebied met goede netwerkdekking te installeren.

Pak uw gereedschap en benodigdheden

Afhankelijk van uw type bedrijfsmiddel heeft u het volgende gereedschap nodig:

• Draadloze boor
  • 3/16” boorijzer
  • 3/8” steeksleutel
  • 5/16” moerdop - 1/4” draaier
  • 1/4” ratel
  • Priem
  • Roestwerende verf (zwart of grondverf)

Het systeem installeren

1. Kies een plek waar u het apparaat kunt bevestigen

Het apparaat moet bevestigd worden:

• in een gebied zonder bewegende onderdelen.
  • met een vrij zicht op de lucht.
  • waar het niet blootgesteld wordt aan water of wegpuin.
  • Plaats het niet vlak onder iets van metaal.

Veelgebruikte locaties zijn:

• Bovenkant van de trekhaak
  • Trekhaakrail
  • Zijhek
  • Voorzijde van scheidingswand

2. Noteer de informatie over het apparaat en voertuig

Noteer het serienummer van het apparaat. Dit heeft u nodig om de installatie te verifiëren.

U kunt het ESN label aan de onderkant van het apparaat vinden.

Het apparaat bevestigen

Verwijder de activeringsmagneet niet voordat de installatie voltooid is.

1. Boor een gat van 3/16” voor elk montagegat op het apparaat.
  2. Gaten ontbramen.
  3. Verwijder metaalschaafsel van het oppervlak van de dwarsbalk.
  4. Verf alle blootliggende metalen oppervlakten in en rondom gaten met een roestwerende verf.
  5. Laat de verf 10 minuten drogen.
  6. Bevestig het apparaat met schroeven (4), platte sluitringen (4) en borgmoeren (4).
  7. Zorg dat de platte sluitringen tussen de schroefkoppen en de plastic apparaatbehuizing zitten.
  8. Draai elke schroef vast met een 5/16" moerdop, ratel en 3/8" steeksleutel.

Gooi de activeringsmagneet niet weg. Mogelijk heeft u deze nog nodig om het systeem te resetten.

Het systeem configureren

1. Verwijder de magneet na het bevestigen. Het volgsysteem wordt hiermee ingeschakeld en verstuurt de eerste plot naar Reveal. Daarna komt er 24 uur geen nieuw rapport. CalAmp_730_magnet_removed.png
  2. Om de plottijd te wijzigen plaatst u de magneet opnieuw en laat u deze 2 minuten zitten. Daarna haalt u de magneet weer weg en verifieert u opnieuw.
  3. Zorg dat het systeem goed rapporteert. Als dat niet gebeurt, plaatst u de magneet twee minuten en haalt u deze vervolgens weer weg.

Werking verifiëren

Gebruik de Fleet Hardware Installer-app om de werking te verifiëren.

Download de Fleet Hardware Installer-app:

Minimale apparaatvereisten:

• Apple: iOS 11 en hoger
  • Android: Nougat 7.0 en hoger

Contact met de klantenservice

U kunt contact opnemen met Verizon Connect Support via de volgende mogelijkheden:

Bellen:

Fleet Support: # 877.943.7306

Fleet Govt Support: # 800.906.9316 (alleen installatiepartners van Verizon Connect)

Networkfleet Support: # 866.227.7323

E-mail:

Fleet Support: support@verizonconnect.com

Fleet Govt Support: fleet.govt@verizonconnect.com (alleen installatiepartners van Verizon Connect)

Networkfleet Support: nwfsupport@verizonconnect.com

Disclaimer

Verizon Connect aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door of via gebruik van onze services, waaronder de GPS-volghardware, op een manier die tegenstrijdig is met deze instructies of volgens de wet en/of onze overeenkomst niet toegestaan is. Geïnstalleerde apparaten mogen alleen worden verwijderd en verplaatst naar een ander voertuig indien het tweede voertuig getest is voor compatibiliteit, volgens deze instructies. Indien overplaatsingen tussen voertuigen niet volgens deze instructies verlopen, komen alle garanties van Verizon Connect te vervallen en wordt Verizon Connect van alle aansprakelijkheid ontheven voor schade door of via het gebruik van de apparaten.