Installatiehandleiding: Volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (voor Fleet)

Dit is een papieren versie die mogelijk niet meer up-to-date is. Ga voor de meest recente versie van onze hulpbronnen naar https://install.verizonconnect.com/hc/nl-nl.

Vaardigheidsniveau: Gemiddeld

Installateurs moeten dashpanelen en instrumentengroepen kunnen verwijderen en apparaten kunnen bevestigen en monteren.

Dit artikel bevat instructies voor klanten en professionele installatiemonteurs om de installatie van het volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (EAT-B) te voltooien. Het artikel behandelt ook hoe het volgsysteem voor bedrijfsmiddelen gekoppeld en geverifieerd kan worden om ervoor te zorgen dat het nauwkeurig rapporteert.
Fleet installaties vereisen het serienummer om een EAT-apparaat te koppelen en verifiëren.

In dit artikel:

Productoverzicht

Het volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen (EAT) is ontworpen voor Verizon Connect en is de vervanging voor CalAmp TTU-730. Dit apparaat biedt:

• Een compacter ontwerp
  • Lange levensduur van de accu
  • Geoptimaliseerd intern antenne-ontwerp voor een verbeterd signaal
  • Aan/uit-knop (elimineert het magnetische verwijderingsproces dat de TTU-730 had)
  • Status-ledlampjes
  • IP67-bescherming tegen water en stof

Identificeren van het EAT-apparaat

Let op dat de EAT en EAT-B op elkaar lijken. Deze installatiehandleiding behandelt het EAT-B-apparaat die op accustroom werkt en heeft geen ingebouwde I/O-kabelboomverbinding aangesloten.

Apparaatlabel

Het label met het serienummer en IMEI-barcodes zit op de zijkant van het apparaat, waardoor het na de montage nog steeds zichtbaar is.

Raadpleeg het etiket op de verpakking van het apparaat met de grotere tekst als de tekst op het apparaatetiket moeilijk te lezen is.

Wat wordt er meegeleverd

• 4 x zelfborende schroeven voor metaal: standaard 5/16” (8mm) zeskant, nummer 12 grootte, 1 inch lang4 zelfborende schroeven.png
  • 4 x bouten: Getande flens 5/16” zeskant, 10-32 draad, 1 ¼ inch lang, 0,19 inch schroefbreedte4_hex_head_bolts.png
  • 4 x contramoeren 3/8” kop
  • 4 platte sluitringen

Vraag altijd om toestemming voordat u gaat boren en controleer of u geen nabijgelegen apparaatuur of door de OSHA vereiste gecertificeerde ROPS-structuren beschadigt. Raadpleeg het help-artikel over ROPS-identificatie voor meer informatie over het identificeren van ROPS-structuren.

Afhankelijk van waar het apparaat bevestigd is, kunt u schroeven of bouten met contramoeren en sluitringen gebruiken. Bij het gebruiken van schroeven of bouten kan het vooraf boren van gaten de taak vereenvoudigen. Op basis van de soort bevestiging kunnen tiewraps of dubbelzijdige tape gebruikt worden om het apparaat te bevestigen.

• Als u niet zeker weet welke onderdelen door de fabrikant worden aangeduid als ROPS-structuur, moet u altijd redelijke pogingen doen om apparaten te bevestigen op een plek waar het kan worden vastgezet met tiewraps of dubbelzijdig tape.
    • Gebruik minimaal twee stroken plakband van 2,5 cm breed over de volledige lange kant van het volgsysteem.

Benodigdheden

• Een krachtige draadloze boor
  • 8mm socket driver
  • 9,5mm sleutel
  • Tiewraps en weerbestendige dubbelzijdige tape mogen ook gebruikt worden om het EAT te bevestigen.
    • Twee 4x1 inch stroken dubbelzijdige tape.
    • Het is belangrijk om het bevestigingsoppervlak grondig te reinigen en te drogen voordat u de dubbelzijdige tape toepast.

Statusknop-functies

Dit apparaat zal bij het indrukken van de statusknop gewerkt worden en statustests uitvoeren voor levensduur van de accu, mobiele netwerken en GPS-signalen.

Als u nogmaals op de knop Status drukt, wordt het apparaat niet uitgeschakeld.

Het apparaat wekken

1. Houd het apparaat op de montageplaats.
  2. Houd de statusknop 1-3 seconden lang stevig ingedrukt om het apparaat te wekken.
    Houd de statusknop niet langer dan 3 seconden ingedrukt, dit kan de Bluetooth-koppelmodus inschakelen die op dit moment niet ondersteund wordt.
    • Als u de Bluetooth-koppelmodus inschakelt op het apparaat moet u ongeveer 30 seconden wachten totdat het Bluetooth-ledlampje niet meer knippert om vervolgens de statusknop 1-3 seconden ingedrukt te houden om de statuscontroles te herstarten.
      Het kan tot 30 seconden duren voordat de ledlampjes gaan branden en deze blijven vervolgens 5 seconden aan.

Prestatiestatuscontroles

1. Druk op de statusknop terwijl het apparaat wakker is om het netwerksignaal en de statuscontroles voor de acculevensduur in te schakelen.

Identificatie

Pictogram Naam Status
Accu EAT.png Accu
  • 1 x knipperen = 10-25% vol
  • 2 x knipperen = 25-50% vol
  • 3 x knipperen = 50-75% vol
  • 4 x knipperen = 75-100% vol
Netwerk EAT.png Netwerk
  • Langzaam knipperen: het apparaat zoekt naar een netwerk.
  • Constant: er is verbinding met een netwerk gemaakt
GPS EAT.png Gps
  • Langzaam knipperen: het apparaat zoekt naar gps. Het toont geen mislukt/succes status.
    • Bekijk de livekaart in de Spotlight-app of uw Fleet portal of voer een kwaliteitsbeoordeling uit in het installatieportaal om het locatierapport te bevestigen.
Bluetooth EAT.png Bluetooth Op dit moment worden Bluetooth-functies niet ondersteund op het apparaat.

Het apparaat bevestigen

Vraag altijd om toestemming voordat u gaat boren en controleer of u geen nabijgelegen apparaatuur of door de OSHA vereiste gecertificeerde ROPS-structuren beschadigt.

Zorg ervoor dat het bedrijfsmiddel geparkeerd is op een locatie met sterke gps- en mobiele signalen. Vermijd locaties met mogelijk slechte signalen. Bijvoorbeeld, in gebouwen of onder een metalen structuur.

1. Houd het apparaat op de plek waar u het wilt bevestigen. Druk op de statusknop om het apparaat in te schakelen. Druk nog eens op de statusknop om de statuscontroles van het apparaat uit te voeren.
    • Een niet knipperend ledlampje voor het mobiele netwerk geeft aan dat er een netwerkverbinding is.
    • Een langzaam knipperend gps-ledlampje geeft aan dat het apparaat op zoek is naar een gps-signaal, het laat niet zien wanneer er een gps-signaal is gevonden.
  2. Wanneer u tevreden bent over de bevestigingslocatie bevestigt u het apparaat aan het bedrijfsmiddel met behulp van de meegeleverde schroeven of bouten. Draai de schroeven NIET te stevig vast, hierdoor kunnen de flensen van de montagegaten breken.
    • Het vooraf boren van de montagegaten kan de taak vereenvoudigen.

Tips voor EAT-montage en -oriëntatie

Volg de link voor tips voor EAT-montage om voorbeelden te zien van andere installatielocaties die door klanten zijn aangevraagd op semi-opleggers, platte bakken en lowboy opleggers en de voorkeurs montageoriëntatie-gids van Verizon Connect.

Herinnering | Hoe je het apparaat monteert of oriënteert heeft invloed op de prestaties ervan.

Het monteren van accugedreven apparaten onder onder bodemplanken, in metalen opleggers en containers kan de signaalsterkte en gegevensoverdracht beperken. Wij raden het af om het apparaat onder een bedrijfsmiddel naar beneden wijzend te bevestigen omdat dit de nauwkeurigheid van de rapporten kan beïnvloeden.

Hoewel het apparaat IP67-bescherming heeft, moet u het apparaat uit de buurt houden van bewegende onderdelen of gebieden waarin het wordt blootgesteld aan wegpuin of krachtige waterstralen.

Installatie verifiëren

Klanten die koppelingen en verificaties uitvoeren via hun Fleet portal volgen het proces in het artikel Hardware installeren of vervangen. Deze informatie kan ook gevonden worden door te zoeken in het hulp-menu in uw Fleet portal.

De professionele installatiepartners van Verizon Connect volgen het proces voor koppeling en verificatie in het artikel Enterprise Installatieportal. Deze methode is ook beschikbaar voor klanten. Neem contact op met uw implementatiepartner voor onboarding om een account en toegangsrechten in te stellen.

Klanten en monteurs kunnen ook de installatie verifiëren door de Fleet-installatieondersteuning van Verizon Connect te bellen op (877) 943-7306. U heeft hiervoor het serienummer van het apparaatlabel nodig.

Disclaimer

Verizon Connect aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door of via gebruik van onze services, waaronder de gps-volghardware en dashcams, op een manier die tegenstrijdig is met deze instructies of volgens de wet en/of onze overeenkomst niet toegestaan is. Volghardware die aangesloten is op de diagnostische poort van elk voertuig waarin externe apparaten ook zijn aangesloten op de diagnostische poort, kan interferentie of functionaliteitsverlies van het externe apparaat tot gevolg hebben. Deze externe apparaten zijn onder andere rolstoelliften, levensreddende apparatuur, noodverlichting en laserguns. Indien er een conflict bestaat, neem dan contact op met Verizon Connect Support om uw volghardware te configureren om het externe apparaat te ondersteunen. Als dit niet gedaan wordt, is Verizon Connect niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit of gekoppeld is aan uw gebruik van de apparaten. Geïnstalleerde apparaten mogen alleen worden verwijderd en verplaatst naar een ander voertuig indien het tweede voertuig getest is voor compatibiliteit, volgens deze instructies. Indien overplaatsingen tussen voertuigen niet volgens deze instructies verlopen, komen alle garanties van Verizon Connect te vervallen en wordt Verizon Connect van alle aansprakelijkheid ontheven voor schade door of via het gebruik van de apparaten.