Een camerahoek verstellen

This is a printed page that might be out of date. To read the most up-to-date help content, visit https://device-help.verizonconnect.com.

Als de camera in de juiste positie gemonteerd is en de lens is goed afgesteld, worden er voorvallen van onrustig rijgedrag gedetecteerd en worden er video’s geüpload naar de Videolijst.

In dit artikel

Controleer de camerapositie op de voorruit

Als de camera niet binnen het gekleurde gedeelte bevestigd wordt, verplaats de camera dan om de camerasteun op een andere plek op de voorruit te verplaatsen.

Als de camera binnen het gekleurde gedeelte is bevestigd, kunt u de camerahoeken aanpassen terwijl de camera aan de bevestigingsbeugel blijft zitten.

Pak uw gereedschap

Pak de pijpsleutel en de inbussleutel die bij de camera meegeleverd zijn. Neem contact op met de klantenservice om meer benodigdheden te bestellen.

Verwijder het veiligheidsklepje

Gebruik de pijpsleutel om de klep van de beveiligingscamera te ontgrendelen.

Pas de cameralens aan

Trek aan het zijpaneel en draai het om de naar de weg gerichte lensbevestiging aan te passen. De hoek moet afgesteld zijn aan de hand van de kanteling van de voorruit.

1. Als u een naar de bestuurder gerichte camera heeft, gebruik dan de inbussleutel om beide schroeven los te draaien en de naar de bestuurder gerichte lensbevestiging aan te passen.
  2. Pas de camerahoek aan zodat de cameralens naar het midden van de cabine gericht is.
  3. Draai de schroeven weer vast om te vergrendelen.

Vervang het veiligheidsklepje

1. Draai het zijpaneel en duw het weer terug op zijn plek.
  2. Plaats het veiligheidsklepje terug en vergrendel het met de pijpsleutel.